• ico1
  • ico3
  • ico2

ACID - SALT - SULFIDE

Kita wis dadi mitra sing apik karo SINOPCE / CNPC / Saint-Gobain / BHP.

ico2

Babagan kita

Pulisi minangka supplier global ing bahan kimia khusus, Kita netepake ing taun 2006, amarga suplemen sodium pembentuk natrium paling gedhe, kemampuan yaiku 4000MT / wulan,
kita duwe rong tanduran sing lulus sertifikasi ISO14001 / ISO 9001 / REACH / FAMI-QS / GMP
fokus ing R&D, produksi, dodolan lan logistik, Qingdao / tianjin / shanghai port lan Zibo Free Trade Zone duwe gudang, Layanan kanggo pengeboran minyak / konstruksi / kulit lan industri perawatan banyu.
kita duwe luwih saka 50 karyawan, nglayani para pelanggan 600+ ing 90 negara. Jaringan kita wis nggedhekake kabeh benua utama lan negara utama.
Misi kita yaiku nyedhiyakake produk sing bermutu kanggo nambah kegiatan kimia global

Produk Kita

Warta Kita

Potassium formate efficiency compared

Efisiensi formasi Kalium dibandhingake

Format Kalium, uyah asam format luwih efisien tinimbang agen de-icing liyane kayata: Kalium asetat Urea Glycerol Dibandhingake karo formasi kalium, dijupuk kanthi efisien relatif 100%, kalium asetat duwe efisiensi mung 80 nganti 85%. gumantung karo suhu sing ana.

Oil drilling and completion fluids– sodium formate

Pengeboran minyak lan cairan rampung - sodium formate

Pengeboran kanggo energi lan bahan mentah minangka bisnis sing angel lan nuntut. Arig sing larang, lingkungan lingkungan sing angel lan kahanan geologi sing angel ndadekake tantangan lan bebaya. Kanggo nggayuh bathi lapangan minyak lan gas, formasi nyedhiyakake keuntungan sing apik lan entuk manfaat lingkungan. Teknologi pembentuk ngidini pengeboran tekanan tinggi suhu, nyuda kerusakan pembentukan, nyuda biaya operasi lan ramah lingkungan. Pulisi minangka pimpinan jagad ing produksi sodium lan kalium lan integrasi kanthi mundur. Kita nggawa saham sing cukup kanggo nyukupi panjalukan kanthi tiba lan kita nyedhiyakake pangiriman sing paling efisien ing babagan administrasi lan transportasi fisik. Kabeh kanggo njaga rig mlaku lan supaya mandheg produksi larang.

Mitra

  • partner-c (3)
  • partner-c (7)
  • partner (4)
  • partner (6)
  • partner-c (5)
  • partner-c (6)
  • partner-c (8)
  • partner-c (1)
  • partner-c (2)
  • partner-c (4)